Provningar

Boka bord

Whisky- & ölprovning

Vi arrangerar med jämna mellanrum lärorika och smakfulla provningar av whisky och öl.
Vill ni boka för ett eget sällskap kontakta oss gärna för mer information. En perfekt aktivitet för kompisgänget, företaget eller föreningen.

Tel 031-132 022 eller e-post: provningar@golden-days.se

 

Kommande provningar.

28 september

Den 28 september blir det whiskymingel från High Coast Whisky hos oss. Senior Brand Ambassador Peter Söderlind finns på plats mellan kl 18-21. Med sig har han några spännande buteljeringar förutom den hyllade Originsserien. Det blir en kväll då du kan testa whisky i baren, mingla runt eller varför inte beställa en provbricka till bordet och låta Peter berätta om vad du har i glasen. Är du intresserad av att köpa ett eget fat hos High Coast, ja då är det här tillfället.

29 oktober

Skotsk maltwhiskyprovning

Lördagen den 29 oktober gästas vi av whiskygurun Mats Gunnarsson. Mats kommer att plocka fram hans gömda pärlor från lite mindre desillerier. Fem olika whisky kommer att avhandlas och till detta serveras en plockplanka med kallskurna delikatesser och ostar. En eftermiddag i whiskyns tecken. Önskar ni boka in er, gör ni det lättast via 031-13 20 22 eller via mejl på provningar@golden-days.se

Provningen kostar 595kr/p

1 november

En fantastisk provning ni ej vill missa.
Den 1 november kl 19.00 gästas vi av Peter Söderlind Senior Brand Ambassador High Coast Distillery.
Vi kommer att få avnjuta fem olika whiskys och kanske Peter har någon överraskning.
Provningen kostar 695kr fem sorters whisky från High Coast och en plockplanka med kallskurna delikatesser och ostar.
Provningen tar ca 90 minuter.
Önskar ni äta innan bokar ni det samtidigt som ni bokar in er på provningen.
Boka lättast via vår hemsida under ”Boka bord” eller ring oss på 031-132022

19 november

Lördag 19 november klockan 13.00 kommer Svenska Eldvatten till The Golden Days för att presentera sig och sin whisky.

Svenska Eldvatten från Göteborg är en av Sveriges första oberoende buteljerare och pionjär inom branschen. Svenska Eldvatten letar upp intressanta fat med whisky från kända skotska whiskydestillerier och ger ut dem under sitt eget varumärke. Företaget som inom kort går in på sitt tolfte år består av Tommy Andersen och Peter Sjögren och har hållit whiskyprovningar för såväl nybörjare som kännare och företag. Tommy och Peter kommer hit för att berätta om sitt företag och sin passion för whisky.

Vi kommer att få avnjuta fem sorter som Svenska Eldvatten valt ut ur sin breda portfölj. Provningen kostar 595 kronor och en plockplanka med kallskurna ostar och delikatesser ingår.

Provningen tar cirka 90 minuter.

Boka lättast via vår hemsida under ”Boka bord” eller ring oss på 031-132022