Boka bord

Provning och boksignering med whiskyprofilen David Stirk

Måndag 22 maj kommer whiskyprofilen David Stirk inflygandes från Skottland för ett exklusivt boksläpp samt en härlig whiskyprovning på The Golden Days i centrala Göteborg. Besöket arrangeras av Davids goda vänner Peter och Tommy på Svenska Eldvatten.

David Stirk, som tidigare jobbat på bland annat Cadenhead’s, The Whisky Magazine och som ägt skotska oberoende buteljeraren The Creative Whisky Company har under senaste året knåpat på en ny whiskybok som nu är klar och som man kan köpa på plats under kvällen.

Till boken har David Stirk buteljerat sex grymma single cask whiskies som vi ska prova under kvällen och många roliga och humoristiska anekdoter från whiskyvärlden varvat med riktigt god whisky utlovas.

OBS, provningen hålls på engelska och boken är skriven på engelska.

Tid: 22 maj klockan 19.00.

Plats: The Golden Days festvåning I Göteborg.

Vad: Whiskyprovning samt boksläpp med signering.

Pris: 500 kronor för provningen. Ytterligare 250 kronor för de som vill köpa boken.

Platserna är begränsade så först till kvarn gäller…

Boken kommer inte finnas till försäljning i någon affär eller online utan säljs endast i samband med de tre provningarna som David Stirk genomför i Sverige under maj.

För att var säker på att du inte blir utan bok under provningen så rekommenderar vi att du förbokar ditt exemplar innan provningen. Maila info@eldvatten.se och ange hur många böcker du vill köpa. Du måste vara inbokad på provningen för att köpa boken och den lämnas ut på plats 22 maj.

Whiskyn som provas kommer släppas på Systembolaget i maj.

Davids nya whiskybok ”Independent Scotch, The history of independent bottlers” handlar om whisky I allmänhet men också om en unik bransch där oberoende buteljerare spelar en stor roll för whiskynördar världen över.

 

Bokning till provningen görs till Christer på christer.larsson@golden-days.se

 

 

Plats

The Golden Days Festvåning

Datum

22/05/2023

Tid

19:00

Pris

500:-