Boka bord

En Whiskyresa med Klaus Bitschnau

Välkommen till en Whiskyresa med Klaus Bitschnau – En Resa Genom Smakernas Rike

 

Träffa Klaus Bitschnau, den karismatiska och passionerade kraften bakom Whiskykalendern AB, och förbered dig på en whiskytur som du aldrig tidigare upplevt. Klaus är mer än bara en entusiast; han är en whiskyguru och inflytelserik personlighet vars andetag synkar med whiskyns rytmiska hjärtslag.

Denna kväll bjuder vi in dig till en exklusiv provning av sex unika whiskysorter, noggrant utvalda och kurerade av Klaus från hans egna buteljeringar och särskilda samarbeten. Varje flaska berättar en historia, varje dropp en saga om hantverk och tradition, om magiska platser och möten.

🥃 Resan Börjar– Vi inleder med en lättsam, blommig whisky, perfekt för att öppna sinnena. Klaus delar med sig av anekdoter från de skotska högländerna, där denna dryck såg dagens ljus.

🥃 Mystiska Fjärran Östern– Smaka på en exotisk singelmalt som kommer att transportera dig till fjärran toner av Asien med en twist. Klaus berättar om sina relationer till denna och de hemligheter han upptäckte.

🥃 Klassisk Elegans– En traditionell single malt som visar på whiskyns mångsidighet och klass. Hör om Klaus möte med legendariska destillerimästare.

🥃 Vinmagi No:6– En årgångswhisky, en sällsynt pärla, som Klaus själv valt ut för att ladda inför kvällens avslut med stil. En resa genom årgångarnas förfinade smaker.

🥃 Svår att uttala men, En Rökig Sensation– För de äventyrliga, en djärv och rökig whisky som tar dig till torvrika marker. Klaus förmedlar känslan av rök och eld som han upplevt på plats.

🥃 Stora Avslutningen– Vi avslutar vår resa med en överraskningswhisky, en personlig favorit av Klaus, som representerar essensen av hans whiskyresa. En smak som för samman alla de platser, människor och upplevelser som Klaus har samlat på sig under sina år i whiskyvärlden.

 

Efteråt njuter vi av en varmrätt som köket tagit fram.

Under kvällen kommer du inte bara att njuta av enastående whiskysorter, utan också fördjupas i Klaus äventyr, hans möten med fascinerande personligheter, och de unika smakupplevelserna som format hans resa i whiskyvärlden.

Whiskykalendern AB skapar inte bara evenemang – vi skapar minnen, vi bygger broar mellan kulturer, och vi förenar människor under kärleken till whisky. Välkommen till en oförglömlig resa med oss!

Slainte! 🥃🌟

Anmälan till Christer på provningar@golden-days.se eller boka online på www.golden-days.se

 

Plats

The Golden Days

Datum

13/04/2024

Tid

17:00

Pris

595:-